Oboustranná deska na grilování s typickou žebrovanou strukturou na jedné straně a hladkou stranou na druhé je vyrobena z odolné litiny. Na strukturované straně můžete grilovat maso, zeleninu, ryby i houby. A hamburgry i houstičky získají typický grilovací vzorek, někdy nazývaný branding. Hladná strana umožní přípravu volských ok, omelet, slaniny, bramborových placek i lívanečků. Pokud grilujete steaky nebo třeba šťavnatý ananas, oceníte, že šťáva nebude odkapávat do ohniště a nebudou si tvořit... Celý popis
Koupit za 599 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Oboustranná deska na grilování s typickou žebrovanou strukturou na jedné straně a hladkou stranou na druhé je vyrobena z odolné litiny.
Na strukturované straně můžete grilovat maso, zeleninu, ryby i houby. A hamburgry i houstičky získají typický grilovací vzorek, někdy nazývaný branding.
Hladná strana umožní přípravu volských ok, omelet, slaniny, bramborových placek i lívanečků.
Pokud grilujete steaky nebo třeba šťavnatý ananas, oceníte, že šťáva nebude odkapávat do ohniště a nebudou si tvořit karcinogenní látky. A malé kousky jako žampiony, cibulka, krevety? Nepropadnou. To je jedna z výhod grilování na desce.
Přednosti litinové grilovací desky:
- oboustranné použití podle zvolených surovin
- rovnoměrné zahřívání bez teplých a studených míst
- použití na všech typech sporáků včetně indukce
- lze vložit do trouby i na gril
- je opatřena žlábkem pro odtok šťávy, výpeku
- držadla pro snadné přesunutí, vyjmutí z trouby či grilu
- lze umývat běžným způsobem, vodou se saponátem
Doporučujeme: Při manipulaci používejte kuchyňské chňapky. Po použití je vhodné desku ošetřit jedlým olejem, kterým dojde k impregnaci. Nepoužívejte organické kyseliny typu octa, to litině nesvědčí.
Návod k použití a údržbu najdete
Na strukturované straně můžete grilovat maso, zeleninu, ryby i houby. A hamburgry i houstičky získají typický grilovací vzorek, někdy nazývaný branding.
Hladná strana umožní přípravu volských ok, omelet, slaniny, bramborových placek i lívanečků.
Pokud grilujete steaky nebo třeba šťavnatý ananas, oceníte, že šťáva nebude odkapávat do ohniště a nebudou si tvořit karcinogenní látky. A malé kousky jako žampiony, cibulka, krevety? Nepropadnou. To je jedna z výhod grilování na desce.
Přednosti litinové grilovací desky:
- oboustranné použití podle zvolených surovin
- rovnoměrné zahřívání bez teplých a studených míst
- použití na všech typech sporáků včetně indukce
- lze vložit do trouby i na gril
- je opatřena žlábkem pro odtok šťávy, výpeku
- držadla pro snadné přesunutí, vyjmutí z trouby či grilu
- lze umývat běžným způsobem, vodou se saponátem
Doporučujeme: Při manipulaci používejte kuchyňské chňapky. Po použití je vhodné desku ošetřit jedlým olejem, kterým dojde k impregnaci. Nepoužívejte organické kyseliny typu octa, to litině nesvědčí.
Návod k použití a údržbu najdete
Parametry
Výrobce | Orion |